La il·lusió, la constància, l’esforç.
La motivació, la força, el temps…

Tots aquests estímuls són els qui ens han acompanyat darrerament i ens han fet costat per a poder arribar fins aquí… aquí on som i on volem ser.


Relats de llum estrena pàgina web i, amb ella, aquest blog. Un blog el qual volem que sigui un llibre escrit de petites parts de nosaltres, del que fem i del que som.

Farem de cada una d’aquestes petites peces un projecte no només laboral, sinó també de vida. Perquè estimem el que fem des del seu inici i fins a obtenir-ne resultats. Perquè tot el procés que acompanya la nostra feina, el volem treballar d’una forma particular i personal, d’una manera creativa i pensada com a projecte únic. Sense crear protocols, mètodes, etiquetes o formes genèriques de treballar. Cada proposta es converteix en un nou repte, en una manera de començar i estimular la nostra passió per a obtenir idees i conceptes que només formaran part de tu.

D’aquesta manera aconseguim ser, i no pas aparentar o semblar. En aquest blog volem transportar totes les nostres idees i treballs. Poder compartir, també, tota la informació que ens aporta la nostra experiència en les feines que hem fet. Ensenyant i aprenent alhora, perquè aprendre és el nostre concepte principal de vida i el que ens permet sentir les emocions necessàries per a no perdre mai les ganes i l’entusiasme. Quelcom vital perquè tot el que fem us transmeti, fins al més petit detall, tot el que nosaltres sentim i explorem a través de cada treball.

Com bé diu el nom del nostre projecte: volem crear relats a partir de petites grans històries que, amb la nostra sensibilitat i la intensitat de la llum, poden quedar tatuades en els millors records.

Si segueixes navegant per aquest web estas donant el teu consentiment per l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies